هر ساله تعداد زیادی دام به دلایل مختلف از جمله ذبح اجباری، عید قربان، سایر مراسمات مذهبی و یا نذورات توسط بهرهبرداران و عموم جامعه و به دور از نظارت کارشناسان و دامپزشکان ذبح میشود. لذا یادگیری اصول ذبح اسلامی و بازرسی گوشت از عوامل مهم بوده چرا که بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام از طریق خوردن گوشت های غیربهداشتی به انسان سرایت میکند.
به همین منظور روز مزرعه آموزش ذبح اسلامی و بهداشت گوشت با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور بهره برداران و کارشناسان ( 23نفر) در شهرستان کوهدشت، بخش درب گنبد روستای کلین (یکی از نقاط دور افتاده استان) در تاریخ دوم مرداد ماه سال ۹۹ بارعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در دامداری آقای اسفندیار حسینی برگزار گردید. ابتدا آقای اسفندیار حسینی یکی از دامداران حوزه در خصوص اهمیت ذبح صحیح دام و تاثیر آن بر کیفیت گوشت و بهداشت گوشت صحبت و در ادامه کارشناس خبره امور دام مرکز جهاد کشاورزی درب گنبد، آقای مهندس مجید خسروی الوار عملا شیوه صحیح ذبح اسلامی و بازرسی گوشت رو تشریح نمودند که مورد استقبال دامدارن قرار گرفت.