دوره های آموزش کارگاهی روشهای مختلف تولید بره موم و دوره تغذیه و زمستانگذرانی زنبورعسل در تاریخ ۸ مهرماه در استان کردستان برگزار شد. در این دوره که مختص زنان زنبور دار روستایی بود کیک مکمل گرده با مشارکت کار آموزان تهیه شد . سپس به هریک از زنبورداران برای بررسی و آشنایی با نحوه استفاده زنبورعسل با این نوع تغذیه مقداری از کیک داده شد تا برای مصرف زنبوران عسل بر روی قابهای کندو های خودشان قرار دهند و نتیجه خوش خوراکی و مشاهدات را گزارش کنند.
همچنین نخستین جلسه برگزاری جشنواره منطقه ای زنبورعسل در مریوان با حضور آقای دکتر افروزان خانم مهندس انواری از موسسه آموزش و ترویج کشاورزی ، خانم مهندس نجفیان از مدیریت ترویج کردستان ، مدیران و کارشناسان مرتبط با برگزاری جشنواره در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مریوان و در محل دفتر دبیرخانه دائمی جشنواره زنبورعسل و فرآورده های آن برگزار شد. در این جلسه مواردی از جمله طراحی پوستر، تمبر، تندیس، برگزاری نمایشگاه و دوره های کارگاهی و برنامه های اجرایی جشنواره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.