پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۴ 
  • تعداد بازدید : 467
  • کد خبر : ۲۱۰۲۱
دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی خبر داد:
دوره های آموزش كارگاهی روشهای مختلف تولید بره موم و دوره تغذیه و زمستانگذرانی زنبورعسل

دوره های آموزش کارگاهی روشهای مختلف تولید بره موم  و دوره  تغذیه و زمستانگذرانی زنبورعسل در تاریخ ۸ مهرماه در استان کردستان برگزار شد. در این دوره که مختص زنان زنبور دار روستایی بود کیک مکمل گرده با مشارکت کار آموزان  تهیه شد . سپس به  هریک از زنبورداران برای بررسی و آشنایی با  نحوه استفاده زنبورعسل با این نوع تغذیه مقداری از کیک داده شد تا  برای مصرف زنبوران عسل بر  روی قابهای کندو های خودشان  قرار دهند و نتیجه خوش خوراکی و  مشاهدات  را گزارش کنند.

 


همچنین نخستین  جلسه برگزاری  جشنواره منطقه ای زنبورعسل  در مریوان  با حضور آقای دکتر افروزان خانم مهندس انواری از موسسه آموزش و ترویج کشاورزی ،  خانم مهندس نجفیان از مدیریت ترویج کردستان ، مدیران و کارشناسان  مرتبط با برگزاری جشنواره در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مریوان و در محل دفتر دبیرخانه دائمی جشنواره زنبورعسل و فرآورده های آن برگزار شد. در این جلسه مواردی از جمله طراحی پوستر، تمبر، تندیس، برگزاری نمایشگاه و دوره های کارگاهی و برنامه های اجرایی جشنواره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0